duminică, 24 august 2014

PACIENTUL CU BOALA PARKINSON ŞI FAMILIA




Vara aproape a trecut . Toamna ne bate la uşi, amintindu-ne că, precum veşmântul magnific al vegetaţiei verii trece, fiecare din noi suntem tribu-tari trecerii timpului şi uneori "trecerii" sănătăţii noastre. Dar  viaţa rămâne în interior, pregătită să iasă la iveală în sezonul care vine.

Pierderea sănătăţii, nu este un motiv de izolare, ci -poate mai mult ca orice altceva - ne arată că avem nevoie unii de alţii, că - în perioadele grele - cu atât mai mult  trebuie să rămânem aproape unii de ceilalţii.

Pe toţi cei sănătoşi (sau...mai putin ...) vă invităm să fim alături de cei suferinzi de boala Parkinson, în data de 8 septembrie 2014, ora17, la Cinematograful Mărăşti, pentru  o temă cu adevărat necesară: "Pacientul cu boala Parkinson şi familia".  Invitatul special al întâlnirii noastre va fi unul din seniorii medicinei clujene - dl.dr. Teodor Todoran.

Şi pentru că tot vorbeam de abundenţa vieţii din interior, nu va lipsi, desigur "partea de suflet", susţinută de grupul Quarz, de acum bine cunoscut prietenilor întâlnirilor noastre.

Vă aşteptăm cu drag, pentru a învăţa împreună, nu doar despre boala Parkinson, ci-deopotrivă- despre a fi alături unii lângă ceilalţi, în sezoanele frumoase şi în cele grele.

Cu preţuire,
Dr. Camelia Capusan si echipa TRUST

Un comentariu:

  1. Din nefericire, avand in vedere ca tot mai multi oameni, inclusiv cei de varsta a doua sufera de aceasta boala, orice grup si organizatia dispusa sa-i ajute ajuta pacientii si pe membrii familiei din care fac parte.

    RăspundețiȘtergere